Апельсинове варення

Апельсинове варення
Дуже простий спосіб приготування апельсинового варення. Виходить дуже смачно 🙂

Час приготування: 5 годин
Порцій: 24
Калорійність: 209 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування апельсинового варення

  • Апельсини 5 шт.
  • Цукор-пісок 1200 гр

Фото рецепт приготування апельсинового варення

  1. Миємо апельсини, відрізаємо попки з 2-х сторін та викидаємо. Знімаємо шкірку ножем — шкурку заливаємо окремо окропом (для того щоб вийшла гіркота), десь 1-1, 5 години, можна кілька разів змінити воду. Наприкінці коли зливаємо воду шкурку промити холодною водою.Фото рецепт приготування апельсинового варення
  2. У той час як шкурки вимочуються, нарізаємо кубиками апельсини. Додаємо нарізані шкурки і все засипаємо цукром, перемішуємо.нарізаємо кубиками апельсини
  3. Ставимо на маленький вогонь, півгодини кипить — півгодини остигає. Так кілька разів поспіль, поки варення не загусне. Весь час перемешіваем.Главное щоб варення не переварилося (тоді воно буде дуже темне), в кінці воно має охолонути і можна розкласти по банках (консервувати не обов’язково) Янтарне сонячне і смачне апельсинове варення готове!смачне апельсинове варення готове
...