Американські сендвічі Слоппі Джо

Рецепт ароматних американських сендвічів «Слоппі Джо». Дуже смачне поєднання яловичого фаршу, цибулі, часнику, червоного болгарського перцю, приготованих на повільному вогні в соусі з кетчупу, гірчиці, Вустерширського соусу й оцту, приправлених перцем кайенский і підсолоджених коричневим цукром.

Кількість порцій: 4 сендвіча
Підготовка: 15 хв
Приготування: 40 хв

Інгредієнти для приготування американських сендвічів Слоппі Джо

  • яловичий фарш 450 грам
  • 4 гамбургерних булочок розділити навпіл і трохи підсмажити
  • 1 середня дрібно нарізана цибулина
  • 2 зубчики часнику дрібно нарізаного
  • половина болгарського перцю нарізаний дрібними кубиками
  • три чверті склянки кетчупу
  • пів чайної ложки гірчиці (дижонская, вона ж Dijon mustard)
  • 1 столова ложка коричневого цукру
  • Вустершірскій соус 2 столові ложки
  • оцет 1 чайна ложка
  • чверть чайної ложки кайенского перцю
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 4 скибочки сир (пластинки Американського сиру)

Рецепт приготування американських сендвічів Слоппі Джо з фото

 

Рецепт приготування американських сендвічів

  1. У сковороді на середньому вогні розігріти олію, викласти фарш і обсмажувати, поки м’ясо не набуде коричневого кольору (близько 10 хвилин). Висушити більшу частину жиру і вилити.
  2. Додати часник і цибулю, червоний болгарський перець, готувати близько п’яти хвилин, поки цибуля не стане прозорою.готувати близько п’яти хвилин
  3. В окремій мисці змішати кетчуп, гірчицю, коричневий цукор, Вустершірскій соус, оцет і кайенский перець.В окремій мисці змішати
  4. Додати цю суміш до м’яса і перемішати. Зменшити вогонь, накрити кришкою та готувати на маленькому вогні 30 хвилин.Додати цю суміш до м'яса
  5. Ложкою викладати суміш Слоппі Джо на підсмажені нижні частини булочок (можна наверх покласти по пластинці Американського сиру). Покрити всі сендвічі верхньою частиною булочок і подавати.Покрити всі сендвічі
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!