Аджика по-російськи

Аджика по-російськи

Чому по-російськи? … тому що аджика — це абхазо-грузинська, гостра і ароматна приправа; пастоподібна маса з червоного перцю c сіллю, часником і пряними травами. А вже аджіка по-російськи — з додаванням томатів, солодкого перцю і яблук. Ось цю я дуже люблю, тому що її можна їсти ложками, а ще її люблять діти)

Час приготування: 4 години
Порцій: 12
Калорійність: 240 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування аджики по-російськи

  • Помідори червоні кілограм
  • Яблука кілограм
  • Болгарський перець (грунтовий) кілограм
  • Цибуля червона 5 шт.
  • Морква пів кілограма
  • Рослинна олія 150 мл
  • Цукор-пісок 70 г
  • Сіль 4 ч.л.
  • Головка часнику

Фото рецепт приготування аджики по-російськи

  1. Всі ці овочі потрібно подрібнити за допомогою м’ясорубки. Попередньо очистивши яблука від шкірки. Помідори я не очищаю.подрібнити за допомогою м'ясорубки
  2. Додаємо масло і уварюємо на невеликому вогні близько двох годин. У процесі солимо, перчимо і додаємо цукор за смаком! Пробуйте, у кожного свій смак. За 20 хвилин до готовності додаємо дрібно нарізаний часник. Готову аджику укладаємо в стерилізовані банки, чекаємо охолодження і відносимо в кладовочку) А взимку будемо насолоджуватися цією смачною закускою! Приємного апетиту))Готову аджику укладаємо в стерилізовані банки
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!